Upptäck Hem & Villamässan

Här hittar du allt som Hem & Villamässan har att erbjuda dig som besökare!

Oberoende rådgivning

Oavsett vilket projekt du planerar vet vi att det finns många faktorer att ta i beaktande. Hem & Villamässan erbjuder dig som besökare rådgivning inom en rad olika områden – helt kostnadsfritt!

Utställare av högsta kvalitet

Hem & Villamässan samlar fler företag och experter under samma tak än någon annan aktör. Här träffar du våra utställare i ett större sammanhang där fokus ligger på områdena bygga nytt, renovera och smarta hemmet.

Bygg Loveseat for 2 med Andreas Gamma

Efter förra årets slutsålda succé med uteköken presenterar vi nu ditt nya DIY-projekt: Bygg ditt egna Loveseat for 2 från virke till färdig möbel på Hem & Villamässan 2024! Till din hjälp har du kändissnickaren Andreas Gamma från Kanal 5.

Barnaktiviteter

Ta med hela familjen till Hem & Villamässan! Vi har massor av barnaktiviteter på plats. Allt från fladdermusholkbyggande till tipspromenad och ansiktsmålning! Aktiviteterna är helt kostnadsfria, och ingen föranmälan krävs för att delta.

Öppettider och biljettpriser

Här hittar du öppettider och biljettpriser för Hem & Villamässan 2024.

Våra fokusområden

Smarta hemmet

Uppkopplat och energismart. Smarta produkter medför inte bara fördelar i form av komfort och enkelhet, utan det finns också stora pengar att spara. Oavsett om det handlar om att skydda ditt hem mot värme och kyla med en ny värmepump eller att sänka dina elkostnader genom att installera solceller på taket, är Hem & Villamässan platsen för dig som tänker hållbart och ekonomiskt.

Bygga nytt

På Hem & Villamässan träffar du relevanta tillverkare och leverantörer. Inom området finns gratis rådgivning och ett gediget scenprogram som förser dig med kunskap om allt som behövs för att starta ett byggprojekt – oavsett om det handlar om att bygga ett nytt hus, en tillbyggnad eller en fristående byggnad på tomten.

Renovera 

Inspireras av de senaste trenderna och bygg på idébanken för när det är dags att göra verklighet av renoveringsdrömmarna. Träffa leverantörer som kan hjälpa dig att förändra och förbättra din bostad med allt från fönster och dörrar till tak och golv samt kök, bad och VVS.