Möt våra rådgivare

Här kan du läsa mer om våra rådgivare som finns på plats under Hem & Villamässan för att svara på alla dina frågor.

Som besökare på Hem & Villamässan erbjuds du personlig rådgivning från experter inom områden som t.ex. nybyggnation, tillbyggnad, el, VVS och mycket mer. Rådgivningen är oberoende och dessutom helt kostnadsfri! Ta gärna med dig ritningar, bilder eller övrigt underlag för att underlätta för rådgivarna att sätta sig in i just ditt projekt.

VVS

Tobias har 30 års erfarenhet av VVS-tjänster mot konsument och är medlem i Säker Vatten och Installatörsföretagen. Tobias finns på plats under Hem & Villamässan och svarar på frågor rörande VVS.

El

Mattz har 35 års erfarenhet i elbranschen och driver sedan 2015 företaget Hyr en timme som vunnit utmärkelsen årets elföretag 2018, 2019, 2020 och 2021. Mattz erbjuder rådgivning gällande elfrågor i hemmet, säkrare installationer, lagar och regler och hur man bör tänka om val av auktoriserad elinstallatör.

Bygg, badrum & VVS

Mathias har närmare 30 års erfarenhet i bagaget och finns på rådgivningstorget där han annat kan svara på frågor om besiktning, upphandling av byggtjänster, badrum, VVS, stambyten och fuktskador.

Arkitektur & byggprojektering

Byggingenjörsbyrån finns på plats under Hem & Villamässan och hjälper både privatpersoner och företag med hela byggprocessen, från idé till slutbesiktning.