Mötesplatsen för alla hemma-älskare

Hem & Villamässan är ett måste för dig som ska bygga nytt, renovera eller uppgradera ditt hem till att bli mer uppkopplat och energismart. Här hittar du alla relevanta utställare, produkter och tjänster inom våra tre fokusområden: Energismarta hemmet, Bygga nytt och Renovera. På plats finns även barnaktiviteter och DIY-projekt att ta del av. Dessutom erbjuds du gratis oberoende rådgivning inom en rad olika områden.

På Hem & Villamässan får du hjälp att komma igång eller komma vidare – oavsett projekt eller hur långt du kommit i processen.

Datum för kommande mässa:
11-13 oktober 2024

Ställ ut på Formex

För utställare

Missa inte möjligheten att bli en del av den unika marknads- och mötesplatsen som är Hem & Villamässan. Här träffar du ett stort antal potentiella kunder som letar efter effektiva, hållbara och flexibla lösningar för hemmet och som är redo för förändring av hemmet.

För besökare

Här hittar du alla relevanta utställare, produkter och tjänster inom våra tre fokusområden: Energismarta hemmet, Bygga nytt och Renovera. På plats finns även barnaktiviteter och DIY-projekt att ta del av. Dessutom erbjuds du gratis oberoende rådgivning inom en rad olika områden.

Vanliga frågor & svar

Vad är Hem & Villamässan?

Hem & Villamässan är en konsumentmässa för dig som ska bygga nytt, renovera eller uppgradera ditt hem till att bli mer uppkopplat och energismart. Här hittar du alla relevanta utställare, produkter och tjänster inom våra tre fokusområden: Energismarta hemmet, Bygga nytt och Renovera. På plats finns även barnaktiviteter och DIY-projekt att ta del av. Dessutom erbjuds du gratis oberoende rådgivning inom en rad olika områden.

När och var äger Hem & Villamässan rum?

Nästa mässa äger rum mellan den 11-13 oktober 2024 på Stockholmsmässan.

Adress: Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Väskförbud på Stockholmsmässan och Hem & Villamässan?

Beslutet om totalt väskförbud på större evenemang gäller i dagsläget inte mässor, med undantag för Gymnasiemässan.

Utifrån det rådande läget i samhället har Polismyndigheten fattat beslut om ett totalt väskförbud på större evenemang i Sverige. Beslutet omfattar inte mässor. Stockholmsmässan har däremot fattat ett beslut gällande Gymnasiemässan där det kommer vara väskförbud för besökare.

Undantag gäller för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in. Beslutet kan förändras med kort varsel så vi uppmanar besökare, utställare och samarbetspartners att hålla sig uppdaterade.

För mer information om väskförbud på större evenemang | Polismyndigheten (polisen.se)

Vad är de vanligaste transportalternativen till och från Hem & Villamässan?

Både bussar och pendeltåg stannar vid Älvsjö Station, som är Stockholmsmässans närmsta granne. På tio minuter tar pendeltåget dig från Stockholm Central till Stockholmsmässan.

Stockholmsmässan har även ett stort antal parkeringsplatser.

Klicka på länken för att få mer information.

Hitta till oss